Klä ut blogg Uncategorized 2017 Fashion Jewelry -mönster som du kräver att se för

2017 Fashion Jewelry -mönster som du kräver att se för

Tja, 2016, året som gick med förde sin egen känsla av tilltalande och charm när det gäller mode och smycken. Det var staplingsringar såväl som örhängejackor som satt helt på heta damer och dammsäckar.
2017 Fashion Jewelry Patterns kan göra att du ser en stor uttalande modesmycken i typen av halsband, armmanschetter, råa stenar, et al. Men det fascinerande är att mönstren rör sig från säsong till Corinthians Paulista Tröja säsong. Det innebär vad som var fashionabelt lämpligt på vintern, till exempel hoops såväl som kedjor, kan säkert sättas på våren.

Lyft det hemliga elementet, låt oss se exakt hur modesmyckesmönster 2016 Australiens herrlandslag i fotboll Tröja utvecklas såväl som att dyka upp som modesmycken stilar 2017, nyaste modesmycken mönster 2017, vårmodelsmönster 2017, sommartidsmycken mönster 2017, mest populära modesmycken mönster 2017, Teen Fashion Jewelry Patterns 2017, Fashion Fashion Jewelry 2017. Det kommer att bli jättekul att spåra nyaste modesmycken 2017.
Först och främst tar jag New York Street-mode som ägnas åt Fall-Winter 2016-2017 som rekommendationsguiden. Du borde förutom få såväl såväl som Suave Information Byte, eller hur?
1. Hoopörhängen
År 2016 var hoopörhängen oerhört framträdande i örhängen klassificering med sin stora cirkulära form. 2017 har tagit över denna trend, den enda skillnaden är att dessa örhängen har fördubblats för gatastil lika mycket som kontoret. Det är ytterligare en fråga att hoopörhängen inte har upptäckt mycket acceptans för formella evenemang.

Förstod du att det här stilkonceptet är lånat från modesmycken från olika stammar såväl som gamla nationer?

Det finns en mycket mer produkt i örhängen som kommer att stå isär i modesmycken Styles 2017 – ‘ljuskronorna’. Dessa långa hängande örhängen utsmyckade med skimrande stenar kommer att vara ett fantastiskt komplement till din kvällsklänning.

Och sedan finns det “dubbar med pärlor” – den mycket mer exakta versionen av örhängen som är trendiga och eleganta.

2. Armband
Modemodesmycken 2017 verkar det som spränger i sömmarna. Modearmband kommer främst att tillverkas av silvermetaller (vilket är en upprepad stil 2016). Läder kommer dock också att läggas till de grundläggande materialen. Armband kommer att stiliseras som indiska, turkiska och grekiska. Nyaste modesmyckesmönster 2017 kommer också att ha armband dekorerade med kristaller, kedjor samt tunnade trådar med pärlor.

Ah ja, låt oss inte misslyckas med att komma ihåg “handgjorda armband”.

3. Hängen
Ett av de snygga mönstren för 2017 kommer att vara hängen med färgade bokstäver eller siffror som dinglar från en tunn guldkedja.

4. Ringar
Med Gold Boho -ringar som har stenar såväl som West Ham United Tröja kristaller kommer vårmodelsmönster 2017 att bli en ringig affär. Det väsentliga fokuset kommer att vara på ovanlig geometrisk form, som år 2016.

5. Solglasögon
Fashionistas över hela världen såväl som designers kommer att lova av solglasögon. Hej, om du trodde att det inte har någon relation till smycken, har du fel. Solglasögon har blivit en typ av modesmycken för länge sedan. En situation i punkt – färgade blommor som har besatt Dolce & Gabbana -glasögon. Tja, 2017 kan se solglasögon som lyser med snyggt i bokstavlig mening.

6. Chokers
Under vintersäsongen 2016 var chokers inte bara populära, de var in-saken. Eftersom denna typ av modesmycken är tyngre kanske den inte drar allt intresset för somrar från 2017. Men vårtiden skulle fortfarande göra Choker som Teen Fashion Jewelry Patterns 2017.

Det nya mönstret som surrar är “läderchoker” med stora hängen i en rund form.

7. Uttalande hängen såväl som halsband
Ge upp såväl såväl som enkla hängen eftersom det är dags för uttalande hängen.

Om du gillar att använda små hängen men i stort antal såväl som flera lager, finns det flerskiktade hängen.
[SC: MediaD]

8. Cervikala prydnader
Ett av de trenderande modemodesmycken 2017 skulle vara hängen gjorda av trä såväl som metall, till skrymmande korta pärlor såväl som ljusa modesmycken med flerfärgade kristaller.

Den många framstående färgen 2017 kan vara utmanande att namnge. Men de mest eleganta färgerna kan vara akvamarin, gul, röd (skugga av mogna jordgubbar), korallskuggor, mjuka blå, vita, mjuka miljövänliga och svartvita.
Så mina älsklingar, jag hoppas att du är ganska sparkad av nyaste modesmyckesmönster 2017. Vilka är de mest populära modesmyckesmönstren 2017 enligt dig som du gillar och vill spendera massor av pengar på? Komponera till oss i kommentarerna nedan.
Bilder Källa: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post