Klä ut blogg Uncategorized 2016 modetrender som kommer att styra garderoberna i år

2016 modetrender som kommer att styra garderoberna i år

med tillkomsten av 2016 har många nya modetrender dykt upp. Enligt modeexperter kommer i år färgerna Rose Quartz och Serenity att vara de två Real Betis Balompie Tröja mest in-mode-färgerna. Det finns flera andra modetrender som kommer att fånga under året när vi går in i de festliga månaderna. Med Anarkalis som gör en utgång, svart som kommer tillbaka till tronen, paljetter som alla kommer att trenda i år och några etniska modetrender som kommer att rocka i år, 2016 är alla avsedda att bli ett spännande år.
[Läs också: 2016 Makeup Trends]

I början av året har skådespelare och modeller redan börjat hjälpa oss att väva våra Sartorial Tales. Vov att leva året på en snygg anmärkning, 2016 förtjänar att välkomnas med en trendig bang. En titt på modetrenderna 2015 som gjorde det stort kan mycket väl hjälpa dig att förstå hur de kommer att utvecklas och dyka upp 2016 med en stiliserad voguish twist! Från var vi står, berättar 2016 Fashion Trends -prognosen att modetrenderna 2015 kommer att bli större och bättre 2016.
Källa: FashionOvert.comLatest Fashion Trends 2016
Vi kommer att ge dig de bästa modetrenderna som kommer att styra garderoberna 2016. Här den omfattande kombinerade listan över de senaste modetrenderna 2016:
1. Bara axlar
En trend som är klar för att ställa in modediagrammen i Blaze är de nakna axlarna. Få dessa axlar bara eftersom det i år handlar om att visa upp dina perfekta axlar. Spott på några av våra favoritmodebranschflickor i modevisningar, gör silhuetter utanför axeln perfekta dag och nattkläder. Oavsett om det är din flörta vita off-shoulder-topp med dina hög midja byxor, en solid färgad mössa ärm med din mellanlängd kjol, en söt halterhals topp med jeans, kapphalsens toppar eller en vit båthalsklänning , den nakna axeltrenden handlar om att experimentera ditt utseende i vår.

[Läs också: Italiensk stil kvinnors mode]
Källa: WordPress.com2. Ath-Leisure-trend med klackar
Ath-Leisure står för Athletic + Leisure. För de som inte visste, är en term som används för att beskriva koalitionen av kärleken till sportkläder och gatastil, den näst sista kombinationen av fitness och mode. Vad mer! Det finns en liten linje med sofistikering som berör denna avslappnade modetrend 2016.

[SC: MediaD]
2016 är året för Ath-Leisure-trenden med klackar. Vare sig det är de känsliga bandiga färgglada klackarna med baggy (läs bekväma) Tottenham Hotspur Tröja byxor eller de enkla pumparna och Staright -klackarna som kompletterar de sportiga svettbyxorna eller spårbyxor. Nyckeln med Ath-Leisure Wear och det perfekta sportiga chic utseendet är att hålla det enkla. Denna trend är inte för människor som är kär i de mest detaljerade och grandios stil klackarna.

Källa: Pinterest.com3. Sneakers och slip-on skor med någonting!
Sneakers med skiftklänningar och samtal med blazrar är något att se upp för 2016. Generellt sett, en kombination som anses vara som olja och vatten, skulle tidigare människor tro att mode och komfort aldrig var möjliga tillsammans. Men idag har scenariot vänt. Sneakers och slip-ons läggs till i Staples-listan i garderober. Idag kan du para dina sneakers med en hög ensemble knälängd blyertspenna kjol, en slip-on-sneaker med en skördetopp och en lös byxor, slip-on-converse med ankellängd denim tillsammans Sanfrecce Hiroshima Tröja med en blazer eller sneakers/ slip-ons ens Med dina klänningar och du skulle vara bra att gå. Komfort med mode är mantraet här.
[Läs också: 2016 Spring Outfits Ideas for Women]

Källa: pinterest.com6. Uttalande örhängen – strukturerad och grafisk
Nya intjäningstrender på den röda mattan och rampen har visat oss att dagarna med små, minimalistiska intäkter nu är numrerade. 2016 kommer att omfatta det höga dramaet för strukturerade och grafiska intäkter. Toppdesigners tog in uttalande par på banan, vare sig det är coola skulpturella uppsättningar på Rosie Assoulin, långkedjiga kopplade öron på Alexander Wang, axellängdsmycken vid Gucci, tofsar på Oscar de la Renta och vilda silverpar på Emilio Pucci. Vad mer! Många fotoposter på sociala medier i år såg utmärkelser på sina bärare.
Källa: fashionisers.com Nu att du har alla detaljer, gå in trenderna i brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post